Spro spx ultra light ul210 2-10g

20.690 Ft

Spro spx ultra light ul210 2-10g

AZ SPRO SPX széria átfogó választékot képvisel a pergetőhorgászat széles skáláján. A tiszta karbon blankok könnyeddé és megfelelően gerincessé teszik ezt a szériát. Az osztott nyéltag narancs színű fémgyűrűkkel nagyon mutatós a botokon és emellett pedig kiegyensúlyozottá teszik őket. A sűrű, döntött gyűrűzés segíti a dobástávot és megakadályozzák a gubancolódást is. Az orsótartó felett egy kis fémfülelcske kapott helyet amelybe beakaszthatók a csalink helyváltoztatáskor

Az Ultra light változatok a közepesen gyors akciójukkal tökéletes választás a finom kősüllős, sügeres horgászatokhoz,

A Dropshot változat a szenzitív karbon spiccvéggel a dropshot horgászat kedvelőinek tökéletes választás, de emellett a szenzitív spiccnek köszönhetően a kisebb wobblerek is jól vezethetők vele.

A LIght és a Medium JIG-es változatok gumihalas horgászatokhoz valamint a kis és közepes méretű wobblerekhez, körforgókhoz és Blade csalikhoz lettek tervezve.

A Heavy JIG es változattal pedig mélyebb vizekben is jól tudjuk vezetni a nagyobb JIG fejeket valamint a nagyobb villantókat, körforgókat csukázás vagy harcsázás közben. Emellett a „walk the dog” mozgású csalikhoz vagy spinnerekhez is tökéletes választás.

Hossz: 2,1m
Súly: 100g
Dobósúly: 2-10g
Tag: 2
Gyűrű: 9

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: 2158-210 Kategória:
P0015 .BlkGrntif 800x

További információk

Hossz (cm)

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Árfigyelő