Karikás Haltartó 100cm

2.490 Ft

Karikás Haltartó 100cm

A Frenetic 100 cm nagy 4 karikás haltartó egy olyan kiváló minőségű haltartó, melynek segítségével a horgászok biztosítani tudják a friss halak épségét az út során. Ez a haltartó kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot biztosít, és a legjobb védelmet nyújtja a halaknak az utazás során. A termék nagyon erős és strapabíró, így a horgászok bárhol használhatják, és biztosak lehetnek benne, hogy a halak biztonságban vannak.

A Frenetic 100 cm nagy 4 karikás haltartó méretei ideálisak ahhoz, hogy a horgászok a legnagyobb halakat is el tudják benne helyezni. A 100 cm hosszúságnak köszönhetően a halakat kényelmesen el lehet helyezni a tartóban, és így biztosítani lehet a legjobb körülményeket az út során. A 4 karika lehetővé teszi, hogy a haltartóhoz rögzítsük a legszélesebb körű horgászfelszereléseket.

Az Frenetic 100 cm nagy 4 karikás haltartó a legjobb minőségű anyagokból készült, így maximális védelmet nyújt a halaknak az utazás során. A haltartó erős és strapabíró, és még a legnehezebb halakat is könnyedén elbírja. Az anyagok kiválasztása garantálja, hogy a haltartó nem csak hosszú élettartamú, hanem könnyen tisztítható is.

A Frenetic 100 cm nagy 4 karikás haltartó egy olyan termék, melyet minden horgásznak ajánlunk. A haltartó ideális méretei és az erős anyagok biztosítják, hogy a halak biztonságosan érjenek célba az utazás során. A 4 karika pedig lehetővé teszi, hogy a horgászok a tartóhoz rögzítsék a legkülönfélébb horgászfelszereléseket is.

A Frenetic 100 cm nagy 4 karikás haltartó egy olyan termék, amely minden horgász számára sok előnnyel jár. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartamú, és biztosítja a legjobb védelmet a halaknak az utazás során. A termék méretei ideálisak, és a 4 karika lehetővé teszi, hogy a horgászok a legszélesebb körű horgászfelszereléseket is használják a haltartóhoz. Ha szeretnél egy olyan haltartót, amely garantáltan biztonságos és megbízható, akkor a Frenetic 100 cm nagy 4 karikás haltartó a legjobb választás számodra.

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: 4223-095 Kategória:
frenetic logo

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Árfigyelő