Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*

*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek: Keresd akciós termékeinket!

logo 500 500
Hívj minket

+36 30 531 9493

Akció!

Carp Expert Maxi fotel

Original price was: 39.990 Ft.Current price is: 32.990 Ft.

Elfogyott

Carp Expert Maxi fotel

Carp Expert MAX1 karfás fotel

Ez a típus 150 kg teherbírással rendelkezik!

A mai horgászok elvárásai és a felszerelések végletekig történő kihasználása, még erősebb és adott helyzetekre maximálisan alkalmazható horgászcikkeket kíván! Ennek eleget téve a Carp Expert márkán belül létrejött egy remek széria, mely a CXP-re jellemzően mindeki számára elérhető áron kínál

Tovább olvasom...kimagasló minőséget! Ez a család a MAX névre hallgat.

– Nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik (44 cm), így az igazi horgász méretekkel rendelkező sporik is kényelmesen ülhetnek benne, akár hosszú órákon keresztül is.

– A háttámla és az ülőfelület találkozásánál keresztben egy párnázott részt (3,5 cm vastag) helyeztek el, ez tökéletes alátámasztást biztosít a csípőnek, ami igen fontos kényelmi és egészségügyi szempont. A háttámla dönthető két nagyméretű tekerő segítségével, így széles tartományban kényelmes üléshelyzetet biztosít.

– Rendkívül magas és széles háttámlával rendelkezik (56×58 cm), mely a hátnak megadja a megfelelő támaszt.

– Az ülőfelület magassága 44 cm, melyet a könnyedén állítható lábakkal magasíthatunk, illetve a lábaknak köszönhetően az egyenetlen, vagy lejtős talajon könnyedén be tudjuk állítani. A  széles talpak abban segítenek nekünk, hogy a nagy terhelés sem nyomja bele a talajba a lábakat.

– Rendkívül kényelmes karfával rendelkezik, mely az alkart megtámasztva leveszi a terhelést a felső karról így fokozva a komfort érzetét.

Elfogyott

További információk

Cikkszám: 73701-060 Kategória:
86 carp expert
PecakunyhoPNGLOGO