Stég smoke bojli 10-12mm lime

1.290 Ft

Stég smoke bojli 10-12mm lime

A fanatikus STÉG felhasználók régóta követelik rajtunk, hogy legyen egy süllyedő horogcsali, amely alkalmas feederes pontyhorgászatra is.


Az alapot a nagysikerű SOLUBLE boilie család adta, amely az egyik legsikeresebb csali a rapid pontyhorgászatra. Ebből kellett egy olyan verziót alkotni, amely kisebb méretekben is jól működik. Rengeteg tesztelés után jött létre ez a szuper csali, amely a tesztidőszak alatt nagy mennyiségű halat adott!


Mivel az aroma itt igen hamar kezd kioldódni, ezért csak a természetes alapú TASTY aromák jöhettek szóba, amelyek nem telítik el a halakat még hosszabb távú horgászat során sem. Az összetételén úgy változtattunk, hogy csalitüskén is felkínálható legyen, ezzel is felgyorsítva a horgászatot.


Gyorsan oldódik, ezért a vízbeérés után elkezd dolgozni és azonnal egy szín és aroma felhőt képez a horog köré, amelyet beszippantanak a gyanútlan pontyok. Speciális anyagösszetétele miatt ha aroma spray-vel fújjuk be, képes egy pillanat alatt magába szívni az aromát, amelyet aztán a vízben gyorsan kiad magából.


  • Kiszerelés: 70 g
  • Átmérő: 10-12 mm
  • Íz: Lime

Elfogyott

Cikkszám: sp011185 Kategória:
steg logo png

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Árfigyelő