Rapala bx brat big pike pkl 7cm wobbler

5.990 Ft

Mérete és formája nagyhalas csalivá teszi
Élethű, holografikus színek
Elakadás mentes wobbler
Lassú bevontatásra
Nagyon jól dobható

Rapala 2018-as újdonságát tuningolták fel.
Mint a BX sorozat képviselői a Brat is balsafa testű, ami biztosítja az érzékenységet és a könnyed mozgást. A külseje pedig Copolymer, ami egy áthatolhatatlan páncél.
A Rapala BX Brat egy hamisíthatatlan crankbait, duci, agresszív veretés. Ám a módosított crank forma fantasztikus tulajdonságokkal ruházta fel.:
Oldalról lapított és „V” kialakítású a hassal. A bevontató szem, pedig lejebb került a wobbler orrától, így indítás után szinte azonnal eléri a merülési mélységét. Ez a különleges kialakítás a BX Brat-ot olyan szögben tartja a víz alatt, hogy a fenékből kiálló ágak-gyökerekben a horog nem tud beakadni, egyszerűen átpattan és megy tovább. BX széria további előnye, hogy megállításnál nem agresszívan pattan fel a felszínre, ha nem szépen lassan emelkedik fel, tovább növelve a ragadozók kapásra késztetését, így egy egészen lassú horgászatra is alkalmas.
Ezzel a limitált szériával, a csuka horgászoknak kedveskednek. Bő két centivel nagyobb lett, ami a vízben a veretés miatt egy kicsit nagyobbnak, így az igazán nagy halaknak is megéri az energiabefektetést, hogy nyomába eredjenek. Horgok is komolyabbak, mint a kistestvéren és extra „körforgóval” szerelve. Ez a horog a VMC 7548 erősített horga.
Élethű megjelenést 3D szemek és holografikus részlet gazdag kidolgozás felel.

Készleten

Cikkszám: ra5822372 Kategória:
Rapala Logo 1

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Árfigyelő

Érdekelhetnek még…