Leírás
Haldorádó-Mézes Pálinka
A HALDORÁDÓ etetőanyag család tagjai Döme Gábor feeder-specialista mesterreceptjei alapján kerültek összeállításra. A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek a céltudatos nagyhal-horgászatban bizonyították rendkívüli fogósságukat. A kollekció különböző tagjai főként a pontyok és az amurok termetes egyedeire gyakorolnak ellenállhatatlan vonzerőt az év bármely időszakában! A keverékek mindegyike úgy került összeállításra, hogy kis mennyiségben, akár egy etetőkosárnyi adagban is hatásosak legyenek, ezért különösen ajánlottak a hagyományos fenekező és a modern feeder technikához egyaránt!
A széria igazi különleges tagja a MÉZES PÁLINKA. Megalkotását a hasonló ízesítésű folyékony aromák, pelletek és üveges kukorica ihlette. Azok rendkívüli fogósságán felbuzdulva egyre többen kérdezték tőlünk, hogy „miért nincs hozzá illő etetőanyag?!” Nos, nem sokáig tétlenkedtünk, és kikísérleteztük az egyik leghatásosabb univerzális pontycsemegét. Ez egy igazán különleges keverék, amely az év minden időszakában eredményesen használható, de ahogy nő a vizek hőmérséklete, úgy lesz egyre agresszívebb. Mi adja vonzerejét? Miért más, mint egy átlagos etetőanyag? 19 különböző (a szám nem elírás!), precízen adagolt alkotóelemből áll!!! Mindegyik meghatározó szerepet tölt be, ugyanakkor együtt tovább erősítik egymás hatását és döbbenetes módon fokozzák a hal táplálkozási késztetését. Ha egyszer erre rátalált a hal, garantáltan nem tágít a közeléből, amíg akár egy morzsát is talál a mederfenéken!
A keverék 19 alkotóelemből áll! Íme, a pontos lista:
Kukoricaőrlemény, édes keksz, zsemlemorzsa, CSL pellet, kukoricacsíra, olajos magvak: napraforgó, kender, tökmag és repce, carruba (szentjánoskenyér), pastoncino, darált édes ponty pellet (ez a lelke a kajának), dió pellet (ettől egyedi), préselt kukorica, fluo morzsa, háromfajta aroma és színezék. Mint a listából kiderült, mindig van új nap alatt és lehet találni olyan különleges adalékanyagokat, amelyek egy másik alkotóelemhez kapcsolódva megsokszorozzák annak vonzerejét. Ugyanez történik ezzel az etetőanyaggal is, ettől válik ellenállhatatlanná!
Ízek és aromák
A már megszokott kellemes kevert aroma – méz, pálinka, kevéske fahéjjal és spekulatius-szal megbolondítva – köszönt vissza ránk a zacskó felbontása után. Ez nemcsak a halak, hanem a horgász orrának is nagyon tetszik… 🙂
Amit mások mondanak
Még nincsenek hozzászólás.