Fc gyors hatású nano pellet 1,5mm eper halibut 300g

890 Ft

A Rapid Method Pelletek újdonságnak számítanak a method feederes horgászatban. A Rapid Method Nano pellett, a jelentősen kisebb szemcseméretének köszönhetően még Rapid Method Micro pellétnél is intenzívebb hatást fejt ki a vízben! Ezek a csalogató anyagként használható Nano pelletek különösen hatékony aromákat és attractorokat kaptak, hatásukat rendkívül gyorsan fejtik ki és akár nagy távolságból is a horog közelébe csalják a halakat. Éppen ezért nem a teljes horgászat alatt történő felhasználásra szántuk őket – amit a takarékos kiszerelés is sugall – hanem olyan kilátástalannak tűnő helyzetekre, amikor csak egy kiemelt vonzzerővel bíró csali képes az etetésre rántani halat. A Rapid Method Nano Pelletek a leghatékonyabb íz és színkombinációkban kerülnek forgalomba.

A FEEDER COMPETITION márka nagy népszerűségnek örvend a horgászok körében, és a ‘Feeder Competition Gyors hatású Nano Pellet, 1,5 mm, eper, halibut, 300g Etető Pellet’ terméke sem kivétel. Ez a magas minőségű etető pellet kiváló választás a horgászok számára, akik szeretnék növelni a halak aktivitását és így nagyobb sikert érni a horgászat során.

A Nano Pellet 1,5 mm-es mérete ideális az apróbb halak vonzására, de azonban nemcsak kisebb halakra hatékony. A pelletek kis mérete lehetővé teszi a pontosságot és a precizitást a dobás során, így a horgászoknak nagyobb esélyük van arra, hogy az etető pellet a kívánt helyre kerüljön a vízben.

Az eper és halibut ízesítés nagy előnye, hogy a halak számára nagyon vonzóvá teszi az etetőanyagot. Az íz olyan hatást kelt, mintha a halak természetes táplálékukat keresnék. Ez az íz és illat hatása hosszú időn át fennmarad a vízben, így tovább növeli az esélyeket a sikeres horgászatra.

A ‘Feeder Competition Gyors hatású Nano Pellet’ további előnye, hogy nagyon gyorsan oldódik a vízben, így a halak azonnal észreveszik és vonzódnak hozzá. Emellett a pellet összetevői kiváló minőségűek, így biztos lehet benne a horgász, hogy a halaknak a legjobb táplálékot kínálja.

A ‘Feeder Competition Gyors hatású Nano Pellet’ termék egy igazán innovatív megoldás a horgászok számára, akik szeretnék javítani a sikereiket a vízen. A kis méretű pelletek, az ízesítés és az azonnali oldódás együttes hatása biztosítja, hogy a halak vonzódni fognak az etetőanyaghoz, és így a horgászat sikeres lesz.

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: cz1609 Kategória:
Carp Zoom

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Árfigyelő