Daiwa 24 TDR3012QD

97.990 Ft

A DAIWA TDR 3012QD olyan finom technikai részletek tárházát vonultatja fel, ami minden finomszerelékes horgászt fellelkesít.

Az extra méretű visszaforgásgátló kapcsoló gyorsan és könnyen átváltható, ami ideális, ha fárasztás közben a visszafelé tekerés kontrollja mellett döntünk.

Az alumínium HardBodyZ orsóház tartósan stabilan tartja a hajtóművet és megnöveli az orsó élettartamát, biztosítja a hajtóegység tartósan nyugodt futását. Ez különösen nehéz etetőkosaras szerelékek rendszeres használata mellett válik érzékelhetővé.

A QD fékrendszerrel egy másodperc alatt igazodhatunk a kialakult fárasztási szituációhoz.

A Digigear II hajtás biztosítja az optimális futást és a nagy erőátvitelt fárasztás és a szerelékek betekerése során.

A távdobó ABS alumínium távdobó dob nagy dobástávokat tesz lehetővé.

Az Airdrive koncepciónak köszönhetően az új TDR könnyebb és érzékenyebb, mint az előd modellek. Az Airdrive rotor gondoskodik a selymesen sima futásról, ami fárasztás közben csökkenti a leakadás veszélyét. Az üreges Airdrive felkapókar az extra könnyű Airdrive dobbal és az új rotorral kombinálva csökkenti az orsó elülső részének súlyát és javítja az egyensúlyt – ami jobb dobástávot és pontosságot eredményez. Az alumínium HardbodyZ orsóház biztosítja a Tough Digigear hajtómű stabil pozíciójáz és az elképesztő vonóerőt. A hajtás nagyméretű fogaskerekei szintén segítik a sima futást és az optimális erőátvitelt – ideális nehéz szerelékek nagy távolságból kitekerésekor. Az alumíniumból készült Longcast ABS dob speciális peremével csökkenti a súrlódást dobás közben, és hosszabb dobástávot tesz lehetővé. A Twistbuster III görgő konstrukciója biztosítja, hogy különösen a fonott zsinórt nem lapítja össze, ezáltal kevesebb csavarodás keletkezik a zsinóron. Alumínium quick-fold hajtókarral! A T24‘ TDR 3012-es méretben One-touch dupla hajtókarral is rendelhető. (Cikkszám: 10516-313)

HARDBODYZ® alumínium orsóház
8 golyóscsapágy (ebből 1 „CRBB®“)
AIR ROTOR® ► DIGIGEAR® hajtómű
QD® fékrendszer ► Infinite Anti-Reverse® visszaforgásgátló
Cross Wrap™ keresztirányú zsinórfektetés
Silent Oscillation dobemelés
Longcast ABS® alumínium dob
Alumínium pótdob
One-Touch lehajtható dupla hajtókar
AIR BAIL® felkapókar
Twist Buster® II zsinórvezető görgő
HIP zsinórbeakasztó

Kapacitás: 0.23/150
Áttétel: 4.8:1
Súly: 250g
Csapágy: 8

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám: 10516-312 Kategória:
daiwa brand logo2

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Árfigyelő