CZ sörétólom készlet 100g

990 Ft

CZ sörétólom készlet 100g

A szett tartalma:

0,15 g
0,25 g
0,45 g
0,70 g
0,90 g
A horgászok tudják, hogy a megfelelő szerelék elengedhetetlen a sikeres halászathoz. A CARP ZOOM márkájú CZ Sörétolóm készlet, 100 g egy olyan termék, amely segít a horgászoknak a tökéletes szerelék kialakításában.

Ez a készlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, hogy elkészítsd a saját sörétolódat. Az olvadó olom és a formák lehetővé teszik, hogy a horgászok testre szabják az olom méretét és súlyát, hogy a lehető legjobban illeszkedjenek a halászati körülményekhez.

A CZ Sörétolóm készlet 100 g-os mérete lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb méretű halakat is fogjanak, és az olom megfelelő súlya megakadályozza, hogy a csalink a szélben elmozduljon. Az olom formájának köszönhetően a sörétoló könnyen csúszik a vízben, és gyorsan leér a mélybe, hogy elérje a halakat.

Ez a készlet nem csak könnyen használható, de tartós és megbízható is. Az olvadó olom kiváló minőségű, ami biztosítja, hogy a sörétoló hosszú élettartamú legyen, és ellenálljon a kopásnak és a korróziónak.

Az olom készlet használata nem csak a halászat hatékonyságát növeli, hanem a horgászok számára is pénzt takarít meg. Az olom öntése otthon történhet, így nem kell drága kész olomcsalikat vásárolni, és az olom súlya és mérete is a horgászati körülményekhez igazítható.

A CARP ZOOM CZ Sörétolóm készlet, 100 g egy nagyszerű választás a halászok számára, akik szeretnék testre szabni a saját szereléküket, és maximalizálni a halászati eredményeiket. Használata könnyű, és az olom kiváló minősége garantálja, hogy hosszú élettartamú és megbízható lesz. Ha szeretnél hatékonyabb horgászati élményt, akkor a CZ Sörétolóm készlet egy olyan termék, amelyet érdemes kipróbálni.

Készleten

Cikkszám: cz1357 Kategória:
Carp Zoom

Leírás

A szett tartalma:

  • 0,15 g
  • 0,25 g
  • 0,45 g
  • 0,70 g
  • 0,90 g
Árfigyelő