By döme tf halmérő szák lebegő

17.990 Ft

By döme tf halmérő szák lebegő

Tudatos tervezésű, halkímélő, nagy teherbírású kiegészítő, a halak biztonságos tárolásához, méréséhez!


A speciális igényeknek minden tekintetben megfelelő zipzáras „haltartó” a fotózásig vagy éppen a hal visszaengedéséig a lehető legnagyobb biztonságban tartja s nagyobb méretű halat is. Kifejezetten puha, sűrű szövésű, maximálisan halbarát anyagból készült. A vizet és ezzel együtt az oxigént minden körülmények között átengedi, így a hal a hálóban a fotózásig mindvégig biztonságban tudható.


Strapabíró, nagy terhelhetőségű merevítő pálcákkal lett ellátva, amik rendeltetésszerű használat mellett biztosan nem fognak eltörni vagy deformálódni. A merevítő rudak közé elhelyezésre került 4 db lebegő habszivacs is, így a praktikus haltartó mindig a víz felszínén marad, optimális pozíciót felvéve. Erős, robusztus hevederekkel, fogantyúval, valamint körbe zipzározható felső résszel kerül forgalomba. Anyagánál fogva rendkívül gyorsan, akár fél órán belül megszárad.


Alaptartozéka egy karabinerrel szerelt, 5 méteres tartó zsinór is, amely még egy speciális, szabvány menetes adapterrel is rendelkezik, így ennek segítségével a leszúrón található furatba tökéletesen, stabilan rögzíthető. Az erős zipzár biztosítja, hogy a hal még véletlenül se tudjon kiszökni a hálóból, legyen az egy hatalmas ponty, amur vagy bármi, a mérlegelést követően könnyen és sértetlenül szabadon engedhetjük életünk halát!


  • Hossz: 100 cm
  • Szélesség: 40 cm
  • Magasság: 60 cm
  • Anyag: Microháló
  • Szín: Zöld

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám: 5301-013 Kategória:
146 by dome

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Árfigyelő