131010 Marttiini Lynx 131 (bőrtokkal) kés

22.990 Ft

131010 Marttiini Lynx 131 (bőrtokkal) kés

Ez a kés ennek a finn márkának a legkeresettebb és az egyik legnépszerűbb kés modellje. Ezt bizonyítja, hogy 1928 óta, amikor maga az alapító Janne Marttiini tervezte, folyamatosan jelen van a cég ajánlatában. Ez a márka vezető terméke az univerzális kések között, és mi csak egyet tudunk érteni ezzel.

A Marttiini Lynx 131 kést 12,2 cm hosszú és lekerekített penge csúcs jellemzi. A tipikus éles Lynx penge krómozott rozsdamentes acélból készül. A markolat anyaga lakkozott úgynevezett finn göndör nyírfa. A kés nagyon kényelmes fogható a markolat alakjának köszönhetően.

A késhez bőr tok is tartozik, amely kialakítása a márka lappföldi gyökereit tükrözi.

A finn Marttiini késgyártó a késgyártás hosszú hagyományára, tapasztalataira és az északi környezet kíméletlen körülményeire alapoz. A kés ilyen körülmények között a túlélés szerves része, ezért a Marttiini már a kezdetektől fogva a kiváló kések gyártására összpontosít, amelyek a legnehezebb körülmények között sem okoznak csalódást. A modern gyártási módszereket a hagyományos folyamatokkal kombinálják, és egyedülálló skandináv dizájnnal egészítik ki.

Penge anyaga: rozsdamentes acél

Keménység: HRC 53-55

Markolat anyaga: nyírfa

Tok anyaga: bőr

Penge hossza: 12.2 cm

Teljes hossz: 22 cm

Súly: 85 g

Penge típus: ClipPoint

Használat: univerzális kés minden outdoor tevékenységhez

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: MA22131010 Kategória:
martiini

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Árfigyelő