Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

Hívj minket

+36 30 531 9493

HELIX 10 CHIRP Mega SI+ G4

HELIX 10 CHIRP Mega SI+ G4

A Humminbird család zászlóshajója olyan innovációkkal és teljesítményjavításokkal, mint például a maximálisan elérhető mélység az igényes horgászok számára.

589.990 Ft

Csak 1 maradt készleten

További információk

Cikkszám: 596967 Kategória:
humminbird

Leírás

A nagy újdonsága a 10 colos Helix halradar család. Az új sorozatot G4 névre keresztelték ami nem más mint a negyedik generációs Helix halradarok. A Helix 10 továbbra is tartalmazza a nagy sikerű újításokat mint például a DS (Dual Spectrum) ami nem tesz mást mint a CHIRP funkciót még erősebbé és érzékenyebbé teszi. Ezáltal a vízalatti tárgyakat, akadókat vagy akár a halakat még részletesebben kimutatja. Nagyon jó képfelbontással rendelkezik, hogy a vízalatti világ élvezhető és részletes legyen a felhasználónak. A jeladó nagy teljesítményének köszönhetően könnyedén megkülönbözteti a talajnövényzetet a talajszerkezettől. Mély vizekben, akár tengeren is használható. Nagy sebességnél is tökéletes képet alkot. A készülék GPS segítségével méri a hajó sebességét, ami a napi megtett utat számolja ki. Az osztott képernyő segítségével külön-külön nézhető a 20°/42° vagy a 60°-os lefedettség. A Switch Fire szonár segítségével minden vízalatti vagy víz közötti tárgyat könnyedén megjelenít a Helix 10 CHIRP G4 GPS sonar halradar. Igazi társa egy hajósnak vagy horgásznak. A készülék nevében található „N” betű azt jelzi, hogy a kedvenc halradarja Androidos rendszerű okostelefonnal kapcsolatot tud létrehozni. A telefonon a riasztási funkciókat láthatjuk amit Bluetooth jelen keresztül küld a Humminbird halradar a telefonra. Továbbra is a G4 sorozat ismeri az ON BOAT NETWORK funkciót ami annyit tesz, hogy számos Humminbird modellel zökkenőmentesen kommunikál, legyen az egy Humminbird termék, vagy CANNON vagy Minn Kota termék. A Bluetooth segítségével könnyedén kommunikál vezeték nélkül a rendszer a TALON vagy a RAPTOR horgonyokkal, vagy a CANNON OPTIMUM tengeri horgász felszerelésekkel. Ez a készülék fotóminőségű képalkotásra NEM képes.

 

A Humminbird család zászlóshajója olyan innovációkkal és teljesítményjavításokkal, mint például a maximálisan elérhető mélység az igényes horgászok számára.

DUAL SPECTRUM CHIRP
A célpontok jobb elválasztása, és ezáltal jobb megkülönböztetés két célpont, például tárgyak és halak között. Így a halak még jobban megtalálhatók az alján.

Végül a halsarló formák, amelyek most olyan jók, mint a Garmin, a Lowrance vagy a Raymarine, 42°-os lefedettséggel a kereskedő által

Teljes sugárnyaláb: 150-220 kHz – javított célelválasztás
Széles sugárzás: 140-200 kHz, 42 ° – maximális lefedettség
Keskeny nyaláb: 180-240 kHz, 25 ° – jobb kilátás a talajra

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Védett tartalom !!
PecakunyhoPNGLOGO