Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

Hívj minket

+36 30 531 9493

Helix 7 Chirp MSI GPS G4N

Helix 7 Chirp MSI GPS G4N

G4= 4. Generációs Helix
N= Hálóztképesség
A HELIX 7 CHIRP GPS G4N 7 hüvelykes kijelzővel, kettős spektrumú CHIRP szonárral és belső GPS-lel rendelkezik és Humminbird alaptérképpel. Mint minden HELIX G4N modell esetében, ez a HELIX 7 is tartalmaz olyan alapfunkciókat, mint az AutoChart Live, a Wi-Fi és az NMEA 2000®. a Bluetooth® és az Ethernet hálózat. Emellett, a Humminbird, a Minn Kota és a Cannon One-Boat Network ™ termékcsaládjával kompatibilitás.

389.990 Ft

Csak 1 maradt készleten

További információk

Cikkszám: 597006 Kategória:
humminbird

Leírás

Kezelővezérlés: A HELIX mestergomb megnyomása. Az előre betöltött nézetekhez a felhasználóbarát menürendszerből férhet hozzá, amelyet egy funkciógomb vezérléssel működtethet, amely lehetővé teszi a halkereső megbízható működtetését bármilyen körülmények között.
Dual Spectrum CHIRP szonár: Mielőtt leadná, ismerje meg, mi van odalent a nagyon részletes halboltozatoknak, valamint a halak tartószerkezetének és aljának tiszta áttekintésének köszönhetően. Saját, Low-Q CHIRP átalakítónk által működtetett Dual Spectrum kétféle módon kínál keresést; Széles mód a maximális lefedettségért és Keskeny mód a legkisebb részletekre való fókuszáláshoz.
Belső GPS és Humminbird alaptérkép: Továbbfejlesztett alaptérképünk tiszta képet nyújt a víz alatti terepről és a környező érdekes helyekről, így teljes magabiztossággal horgászhat és navigálhat. Azonosítsa a bójákat, a nappali jelzőket, a veszélyeket, a kikötőket, a körvonalakat, a mélységjelzőket és még sok minden mást. Több mint 10 000 tó térképét tartalmazza, plusz az Egyesült Államok kontinentális partvidékének lefedettsége
Prémium chart kompatibilis: A Humminbird mindenhol a legteljesebb prémium chart opciókat kínálja a horgászoknak. A Humminbird LakeMaster® és CoastMaster ™ termékeinek opcionális diagramjaival, valamint az Ön által választott kompatibilis Navionics diagramokkal teljes képet kaphat az alábbi világról.
AutoChart Live: Készítsen valós idejű térképeket horgászhelyeiről, hozzáférve a szabadalmaztatott Humminbird® LakeMaster® funkciókhoz. Térképezze be a mélység kontúrjait, a fenék keménységét és a növényzetet a hajó vezetésével. Alapkivitelben nyolc (8) órányi beépített felvételi idővel rendelkezik, és kompatibilis az AutoChart Zero Line SD kártyákkal, így gyakorlatilag végtelen az AutoChart Live térképészeti kapacitás.
Kompatibilis az egyhajós hálózattal: Sok Humminbird modell zökkenőmentesen integrálódik és kommunikál a Minn Kota motorokkal és a Cannon Optimum mélyrugókkal, hogy mindenhol több funkciót és képességet nyújtsanak a horgászok számára. Töltsön ki többet vízzel töltött idejéből a One-Boat Network exkluzív hajóvezérléssel és halfogó funkcióival.
Ethernet hálózat: A nagysebességű Ethernet lehetővé teszi egy erőteljes, professzionális szintű horgászrendszer kiépítését. Könnyen csatlakoztathat több halkeresőt, vagy frissíthet olyan kiegészítő technológiákra, mint a Minn Kota i-Pilot Link és a Humminbird CHIRP Radar.
Bluetooth: Vezesse át az irányítást közvetlenül a Humminbird képernyőjéről, vezeték nélküli kommunikációval a kompatibilis Talon és Raptor sekélyvízi horgonyokhoz, valamint a Cannon Optimum süllyesztőkhöz. További funkciók a vezeték nélküli szoftverfrissítések a Humminbird FishSmart alkalmazásból és az okostelefon-értesítések megjelenítése a Humminbird-en.
Beépített NMEA 2000 hálózat: Csatlakoztasson egy kiegészítő NMEA 2000 hálózatot a vezérlő fejéhez további információkért; a hajó teljesítményétől kezdve az időjárási és a vízviszonyokig értse mindezt az NMEA 2000 hálózatépítéssel.
Tartalmazza a vezérlőfejet, az árnyékoló burkolatot, a melltartóba szerelhető átalakítót, a tápkábelt, a kardán rögzítő konzolt és a rögzítő hardvert,

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Védett tartalom !!
PecakunyhoPNGLOGO