Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

Hívj minket

+36 30 531 9493

Rapala wobbler FR05 P

A Rapala Fat Rap egy klasszikus balsafa testű, úszó wobler, mely ismét bekerült a Rapala kínálatába (Magyarországra gyártva….). Úgy alkották meg, hogy a nagyon lassútól a gyors bevontatásig egyformán lehessen vele horgászni. Speciális hosszított csőrével kitűnően dolgozik a víz középső és alsóbb rétegeiben, ahol verető mozgásával remekül utánozza a sérült kishalakat. 

4.990 Ft

Készleten

További információk

Cikkszám: FR05 P Kategória:
Rapala Logo 1

Leírás

Rapala wobbler FR05 P

A Rapala Fat Rap egy klasszikus balsafa testű, úszó wobler, mely ismét bekerült a Rapala kínálatába (Magyarországra gyártva….). Úgy alkották meg, hogy a nagyon lassútól a gyors bevontatásig egyformán lehessen vele horgászni. Speciális hosszított csőrével kitűnően dolgozik a víz középső és alsóbb rétegeiben, ahol verető mozgásával remekül utánozza a sérült kishalakat. Szuper éles VMC Pyramid horgokkal van felszerelve. Duci formája okán rendkívül jól dobható, a távoli ragadozókat is elérhetjük segítségével. Vontatás közben közepes és alsóbb vízmélységben jön a vontatás sebességétől függően. Köves parton is jól használható, ha érezzük a kő kocolását, megállítva rögtön a felszín felé emelkedik, kikerülve az akadókat.

Felszínen lebegő wobbler- a vontatás hatására húz a felszín alá.

Hossz: 5 cm

súly: 8 g

vontatási mélység: 2,1 – 4,2 m

horogméret: 6

horogszám: 2 db

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Védett tartalom !!
PecakunyhoPNGLOGO