Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

Hívj minket

+36 30 531 9493

Rapala wobbler BXMB05 DEL

Mint a Rapala BX sorozat képviselői a Brat is balsafa testű, ami biztosítja az érzékenységet és a könnyed mozgást. A külseje Copolymer, ami egy áthatolhatatlan páncélt képez a balsafa testen. A Rapala BX Brat egy hamisíthatatlan crankbait, amely duci, agresszív veretéssel úszik a vízben. A módosított crank forma fantasztikus tulajdonságokkal ruházta fel ezt a wobblert.

5.290 Ft

Készleten

További információk

Cikkszám: BXMB05 DEL Kategória:
Rapala Logo 1

Leírás

Rapala BXMB05 DEL – Rapala BX Mid Brat Rap Wobbler 6 cm 13 gramm

Mint a Rapala BX sorozat képviselői a Brat is balsafa testű, ami biztosítja az érzékenységet és a könnyed mozgást. A külseje Copolymer, ami egy áthatolhatatlan páncélt képez a balsafa testen. A Rapala BX Brat egy hamisíthatatlan crankbait, amely duci, agresszív veretéssel úszik a vízben. A módosított crank forma fantasztikus tulajdonságokkal ruházta fel ezt a wobblert. Oldalról lapított és „V” kialakítást kapott a hasa. A vontató szem hátrébb került a wobbler orrától, így indítás után azonnal eléri a merülési mélységét. Ez a különleges kialakítás a BX Brat wobblert olyan szögben tartja a víz alatt, hogy a fenékből kiálló ágakban és gyökerekben a horog nem tud elakadni. Egyszerűen átpattan és megy tovább a meder alján. BX széria további előnye, hogy megállításnál nem agresszívan jön fel a felszínre, hanem szépen lassan emelkedik. Tovább növeli a ragadozók kapásra késztetését, így egészen lassú bevontatásra is alkalmas. Élethű megjelenést a 3D szemek és holografikus részlet gazdag kidolgozás felel.
  • Fogható halak: süllő, csuka, balin, fekete sügér, jász, domolykó
  • Méret: 6 cm
  • Súly: 13 gramm
  • Merülés: 1,8 méter
  • Halak: Süllő, Csuka, Harcsa
  • Horog mérete: 4
  • Horgok száma: 2 db

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Védett tartalom !!
PecakunyhoPNGLOGO