Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

logo 500 500
Hívj minket

+36 30 531 9493

Előketároló Rugós fluó

Előketároló Rugós fluó

Minőségi műanyag előketartó, melyre előkénket egyszerűen csak fel kell tekerni majd a horgot beakasztani. Így előkéinket biztonságosan és sérülés mentesen tárolhatjuk egy helyen a gubancolódás veszélye nélkül.

Az ENERGO TEAM ‘ELŐKETÁROLÓ RUGÓS FLUÓ‘ terméke egy olyan innovatív megoldás a horgászok számára, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok hatékonyabban és könnyebben tárolhassák előkéiket. Ez a

Tovább olvasom...termék kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnyt kínál a horgászok számára.

Az ENERGO TEAM ‘ELŐKETÁROLÓ RUGÓS FLUÓ‘ termék először is nagyon hatékonyan tartja az előkeket. A rugós kialakításnak köszönhetően az előkék szorosan és biztonságosan vannak rögzítve, így nem kell aggódniuk az elfordulásuk vagy megsérülésük miatt. Ez a termék kiválóan alkalmazható mind a süllő, mind a pontyfélék horgászatához.

Az ENERGO TEAM ‘ELŐKETÁROLÓ RUGÓS FLUÓ‘ termék további előnye, hogy nagyon könnyen használható. Az előkék tárolása egyszerű és gyors, így a horgászok kevesebb időt töltenek az előkék kezelésével, és több időt tölthetnek a horgászattal. Ez a termék kiváló választás a halak gyors és hatékony fogásához.

1.190 Ft

Készleten

További információk

Cikkszám: 80300-001 Kategória:
energoteam logo

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

PecakunyhoPNGLOGO

Különleges ajánlat

Rapala AKCIÓ!

2024. augusztus 15-ig!