Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

Hívj minket

+36 30 531 9493

CC MOORE Pro-Stim Liver Bait Booster

A CC Moore Pro-Stim Liver Bait Booster egy igazán innovatív és tápanyagokban gazdag locsoló, intenzív füstölt fokhagymás kolbászprofillal. A CC Moore tanácsadói által az Egyesült Királyságban és Európában 4 éven át végzett szigorú helyszíni teszteléssel fejlesztették ki. Olyan csalinak tervezték, amely egész évben használható, könnyen emészthető fehérjékkel és vízben oldódó csalogatóanyagokkal.

5.590 Ft
Egységár: 11.180 Ft /liter

Készleten

További információk

liter száma 0,5 liter
Cikkszám: 90810 Kategória:

Leírás

CC MOORE Pro-Stim Liver Bait Booster

A CC Moore Pro-Stim Liver Bait Booster egy igazán innovatív és tápanyagokban gazdag locsoló, intenzív füstölt fokhagymás kolbászprofillal. A CC Moore tanácsadói által az Egyesült Királyságban és Európában 4 éven át végzett szigorú helyszíni teszteléssel fejlesztették ki. Olyan csalinak tervezték, amely egész évben használható, könnyen emészthető fehérjékkel és vízben oldódó csalogatóanyagokkal. A CC Moore Pro-Stim Liver Bait Booster ideális a csalik dippelésehez, valamint pelletekhez és Spod keverékekhez való hozzáadásához.

Kiszerelés: 500ml 

A CC Moore Pro-Stim Liver termékcsalád jellemzői:

Rendkívül alacsony olajtartalmú, erőteljesen vonzó meleg vagy hideg vízben egyaránt. Intenzív füstölt fokhagymás kolbász profil, sima fűszeres májas háttérrel. Gondosan válogatott fehérjékből származó esszenciális aminosavakat tartalmaz Kiváló minőségű májat és élesztőt, tengeri, baromfi és növényi fehérjéket tartalmaz. A könnyen emészthető szénhidrátok elősegítik a nagyobb felvételi potenciált. Mag, fűszer és hínártartalma értékes vitaminokat és ásványi anyagokat biztosít. Madáreledel tartalom biztosítja a nyitott textúrát és a kiváló szivárgást.

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Védett tartalom !!
PecakunyhoPNGLOGO