Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

Hívj minket

+36 30 531 9493

Haldorádó Max Motion Boilie Pop Up 16,20mm – Fekete Tintahal

A megnövelt méretű Max Motion bojlikhoz igazítottuk a Pop Up főzött csalizó bojlik méretét is, így a 16-os méret mellett 20 mm-es csalik is helyet kaptak egyazon tégelyben, ami leegyszerűsíti a nagyobb méretű bojlik kikönnyítését is, így ez egy igazi nagyhalas csemege lehet. Teljesen megújítottuk e csalik receptjét is! Sokkal rugalmasabb, szívósabb, jobb anyagúak lettek, ami még nagyobb felhajtóerőt, szebb színeket és intenzívebb, tartósabb aroma-kibocsátást eredményez.

2.490 Ft
Egységár: 49.800 Ft /kg

Csak 1 maradt készleten

További információk

kg száma 0,05 kg
Tömeg 50 g
Cikkszám: hd28809 Kategória:
haldorado

Leírás

Haldorádó Max Motion Boilie Pop Up 16,20mm – Fekete Tintahal

A megnövelt méretű Max Motion bojlikhoz igazítottuk a Pop Up főzött csalizó bojlik méretét is, így a 16-os méret mellett 20 mm-es csalik is helyet kaptak egyazon tégelyben, ami leegyszerűsíti a nagyobb méretű bojlik kikönnyítését is, így ez egy igazi nagyhalas csemege lehet. Teljesen megújítottuk e csalik receptjét is! Sokkal rugalmasabb, szívósabb, jobb anyagúak lettek, ami még nagyobb felhajtóerőt, szebb színeket és intenzívebb, tartósabb aroma-kibocsátást eredményez. Érdemes megkóstolni a csalikat! A hagyományos, semmitmondó, fűrészpor vagy műanyag ízű pop-up csalikkal ellentétben, a MAX MOTION Boilie Pop Upok az aromákhoz passzoló, markáns ízeket is hordoznak. Szó szerint mindegyik egy finom falat!

Ez a lebegő csali típus minden körülmények között hosszan megőrzi lebegőképességét, így garantáltan segít kitűnni az etetésből, nem süllyed el az iszapban vagy a vízi növényzetben. „Long Life” csaliról van szó, ezáltal a vízben egyáltalán nem oldódik, nem veszít a méretéből. Önmagában is remekül működik Ronnie rigen, de akár hóember formációban is csalizhatunk vele.

Kiszerelés: 50g

További információk

kg száma 0,05 kg
Tömeg 50 g

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Védett tartalom !!
PecakunyhoPNGLOGO