Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

logo 500 500
Hívj minket

+36 30 531 9493

Haldorádó Legend Groundbait – Chili Lime

A Chili Lime a LEGEND GROUNDBAIT család legújabb tagja, amely egy nagyon kellemes, friss citrus illatú, de pokolian erős, csípős ízű etetőanyag. Rendkívül intenzív színével és felhőző képességével tovább fokozza a csalogatóhatást. Miért jó ez az erős, csípős íz? Hideg vízi horgászatok során is nagyon intenzíven terjed, nagyon jó attraktáns és szelektív csalogatóanyag, meleg vízben pedig segít nekünk az apró halakkal vagy törpeharcsával fertőzött vizeken, hogy távol tartsuk ezeket horgunktól.

1.690 Ft
Egységár: 2.113 Ft /kg

Csak 1 maradt készleten

További információk

kg száma 0,8 kg
Tömeg 800 g
Cikkszám: hd27666 Kategória:
haldorado

Leírás

Haldorádó Legend Groundbait – Chili Lime

A Chili Lime a LEGEND GROUNDBAIT család legújabb tagja, amely egy nagyon kellemes, friss citrus illatú, de pokolian erős, csípős ízű etetőanyag. Rendkívül intenzív színével és felhőző képességével tovább fokozza a csalogatóhatást. Miért jó ez az erős, csípős íz? Hideg vízi horgászatok során is nagyon intenzíven terjed, nagyon jó attraktáns és szelektív csalogatóanyag, meleg vízben pedig segít nekünk az apró halakkal vagy törpeharcsával fertőzött vizeken, hogy távol tartsuk ezeket horgunktól. Használható önállóan, method kosarak sapkázásához vagy pelletek panírozásához. Nagyon fontos, hogy bekeverés után a kezünkkel ne érintsük meg a szemünket, szájunkat, orrunkat, mert megrázó élményben lesz részünk!

Kiszerelés:800g.

További információk

kg száma 0,8 kg
Tömeg 800 g

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Content is protected !!
PecakunyhoPNGLOGO

Különleges ajánlat

Rapala AKCIÓ!

2024. augusztus 15-ig!