Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

Hívj minket

+36 30 531 9493

Tímár extreme corn up mini white chocolate

A horgászok visszajelzései alapján a Corn Up csalik igazi toptermékek a hazai piacon, azonban ahhoz, hogy még több körülmény közepette megállja a helyét az Extreme termékcsalád szükségesnek éreztük egy kisebb, akár finom horgászatok alkalmával is sikeresen használható Corn Up változat létrehozását. Így jött létre a Corn Up Mini, mely az eredeti Corn Up csalikhoz hasonlóan pop-up tulajdonságokkal rendelkezik, azonban csupán 10 mm-es az átmérője.

1.390 Ft
Egységár: 46.333 Ft /kg

Csak 2 maradt készleten

További információk

kg száma 0,03 kg
Tömeg 30 g
Cikkszám: mx1814 Kategória:
timarmix logo.d0f3a8f3

Leírás

Tímár extreme corn up mini white chocolate

A horgászok visszajelzései alapján a Corn Up csalik igazi toptermékek a hazai piacon, azonban ahhoz, hogy még több körülmény közepette megállja a helyét az Extreme termékcsalád szükségesnek éreztük egy kisebb, akár finom horgászatok alkalmával is sikeresen használható Corn Up változat létrehozását. Így jött létre a Corn Up Mini, mely az eredeti Corn Up csalikhoz hasonlóan pop-up tulajdonságokkal rendelkezik, azonban csupán 10 mm-es az átmérője. Ezzel a csalival már kisebb horgokat felhasználva is kiélvezhetjük a kukorica forma előnyeit! A tégelyekbe az ízesítéshez illően egy színű csalik kerültek, így bőven lesz még tartalék egy esetleges csalitvesztés után!

További információk

kg száma 0,03 kg
Tömeg 30 g

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Védett tartalom !!
PecakunyhoPNGLOGO