Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

Hívj minket

+36 30 531 9493

Madcat a-static propeller teaser 26cm 3/0 150g sinking black

A legkifinomultabb kuttyogatós teaser, ami a piacon valaha kapható volt: A-Static bevonattal, néma, de szinte kiabál a figyelemért: a MADCAT A-STATIC PROPELLER TEASER. A testen 4 szárny található, amiknek köszönhetően egészen kis sebességű emelésnél is vadul pörög. Ideális az agresszív harcsák támadásának a kiváltására! A kevésbé horgászott vizeken ajánlott használni, azokban az időszakokban, amikor a harcsa aktívan táplálkozik, kiemelkedő eredményeket hoz.

9.990 Ft

Csak 2 maradt készleten

További információk

Cikkszám: 60237 Kategória:
madcat logo 1024x539

Leírás

Madcat a-static propeller teaser 26cm 3/0 150g sinking black

A legkifinomultabb kuttyogatós teaser, ami a piacon valaha kapható volt: A-Static bevonattal, néma, de szinte kiabál a figyelemért: a MADCAT A-STATIC PROPELLER TEASER. A testen 4 szárny található, amiknek köszönhetően egészen kis sebességű emelésnél is vadul pörög. Ideális az agresszív harcsák támadásának a kiváltására! A kevésbé horgászott vizeken ajánlott használni, azokban az időszakokban, amikor a harcsa aktívan táplálkozik, kiemelkedő eredményeket hoz. Abszolút csúcs, egyedi kuttyogató harcsamágnes! A-STATIC kivitelben, azaz gumis bevonattal ellátva, ami minimalizálja a harcsákat riasztó elektromágneses teret. Figyelem: a bevonat a használat során idővel lekophat!

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Védett tartalom !!
PecakunyhoPNGLOGO