Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

Hívj minket

+36 30 531 9493

Korum bopper – xlarge

A tökéletes csali csepegtető. A Korum Bopper egyedülálló súlyozási rendszerrel rendelkezik, ahol cserélhető súlyokkal lehet beállítani a Bopper merülési sebességét és súlyát. Ez egy belső töltőporttal működik, amely az orrkúp belsejében van elrejtve. A súlyok fánk alakúak és a belső szárra vannak rakva. Az orrban lévő kis kézikerékkel rögzíthetők a helyükre.

7.290 Ft

Elfogyott

További információk

Cikkszám: k0310144 Kategória:
korum logo

Leírás

Korum bopper – xlarge

A tökéletes csali csepegtető. A Korum Bopper egyedülálló súlyozási rendszerrel rendelkezik, ahol cserélhető súlyokkal lehet beállítani a Bopper merülési sebességét és súlyát. Ez egy belső töltőporttal működik, amely az orrkúp belsejében van elrejtve. A súlyok fánk alakúak és a belső szárra vannak rakva. Az orrban lévő kis kézikerékkel rögzíthetők a helyükre. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy először finoman állítsák be a csali csepegtető súlyát. Ráadásul magát a Boppert nagyon aerodinamikusra tervezték, rakéta stílusú formája szabadon repül a levegőben és a vízben. A hátsó bordák stabilizálják a Boppert, ami azt jelenti, hogy nagyon pontos lehet. A fő üregszakasz két részből áll, amelyek rugóterhelésűek, hogy kinyíljanak, amikor a Bopper a tó vagy a mederbe ütközik. A rozsdamentes acél csap felfelé nyomódik a test belsejében, és kinyitja a csapóajtót, és kinyitja azt, hogy lerakja a csalit. Magában a testben lyukak vannak, hogy sokkal könnyebben kivehető legyen a gyors folyású vízben. A csali bepakolása egyszerű, a főüreg formája miatt pedig sokkal több csalit fér bele, mint a házilag készített alternatívákon. A Bopper kétféle méretű, hogy megfeleljen a különböző követelményeknek, és mindegyik változat használható belső súlyozással vagy anélkül, ha kívánja. Az a képesség, hogy megnehezítjük, ha az áramlási sebesség sokkal nagyobb, megváltoztatja a játékot, és biztosan megfelel sok folyami és feeder horgásznak szerte a világon. A standard változat 30 grammos alapsúllyal és 2 további 30 grammos súllyal érkezik. Az XL változat 60 grammos alapsúllyal és 3 további 30 grammos súllyal érkezik. Dedikált Bopper Baiting Up Rod és Bait Up Braid is rendelkezésre áll.

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Védett tartalom !!
PecakunyhoPNGLOGO