Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

Hívj minket

+36 30 531 9493

Rapala shd rap elite sre75 gdmm

Prémium balsa, halfogó akció dobásnál és trollkodásnál, valamint természetes csalihal profil – az Elite kezelésnek köszönhetően! A Shad Rap Elite® a rendkívül népszerű Shad Rap® crankbait jól bevált tulajdonságaira épít, és párosítja a modern huzalos szerkezettel a maximális dobási távolság és tartósság érdekében. A csalihalakra hasonlító, szerte a világon megtalálható érzékeny csali működése a széles lötyögéstől a feszes simításig terjed – attól függően, hogy milyen gyorsan veszi vissza.

6.600 Ft

Csak 1 maradt készleten

További információk

Cikkszám: ra5823205 Kategória:
Rapala Logo 1

Leírás

Rapala shd rap elite sre75 gdmm

Prémium balsa, halfogó akció dobásnál és trollkodásnál, valamint természetes csalihal profil – az Elite kezelésnek köszönhetően! A Shad Rap Elite® a rendkívül népszerű Shad Rap® crankbait jól bevált tulajdonságaira épít, és párosítja a modern huzalos szerkezettel a maximális dobási távolság és tartósság érdekében. A csalihalakra hasonlító, szerte a világon megtalálható érzékeny csali működése a széles lötyögéstől a feszes simításig terjed – attól függően, hogy milyen gyorsan veszi vissza. A Shad Rap Elite® a VMC® 75’-es sorozatú háromszögű horgjaival rendelkezik, és az extra éles Needle Point® ponttal, amelyet a nagy és lendületes halak kirakására terveztek.

Casting és trolling
Úszó
Balsa Body
Nagy dobások
Ólommentes
Sokoldalú úszóakció
Kézzel hangolt és tesztelt

Heavy-Duty test és Wire-Through konstrukció
VMC® 7554 2db fekete nikkel hármas horgok
Vontatási mélység 2.7-3.3 m

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Védett tartalom !!
PecakunyhoPNGLOGO