Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

Hívj minket

+36 30 531 9493

Rapala wobbler shadow rap shad sdrs09ghsh

Nincs ragadozóhal, ami ellen tudna állni a Shadow Rap Shad mozgásának. Magas hátkialakításának köszönhetően erős, oldalirányú billegéssel vezethető felúszó műcsali, mellyel akár twichelve is eredményesek lehetünk. Apró pöccintésekkel húzva tökéletesen utánozza a sérült, időnként megiramodó kishalat. A magas hát további előnye, hogy nagy felületen csillan meg a csalink holografikus mintázata, ezáltal még figyelemfelkeltőbb jelenség a víz alatti vadonban.

3.890 Ft

Elfogyott

További információk

Cikkszám: sdrs09ghsh Kategória:
Rapala Logo 1

Leírás

Rapala wobbler shadow rap shad sdrs09ghsh

Nincs ragadozóhal, ami ellen tudna állni a Shadow Rap Shad mozgásának. Magas hátkialakításának köszönhetően erős, oldalirányú billegéssel vezethető felúszó műcsali, mellyel akár twichelve is eredményesek lehetünk. Apró pöccintésekkel húzva tökéletesen utánozza a sérült, időnként megiramodó kishalat. A magas hát további előnye, hogy nagy felületen csillan meg a csalink holografikus mintázata, ezáltal még figyelemfelkeltőbb jelenség a víz alatti vadonban. Kiváló választás például csukára, melynél az ajánlott vezetési technika, ha nagy rántásokkal, de lassan vontatjuk be a csalit. Ilyenkor 180 fokos fordulatokat téve, szélesen kitör jobbra, majd balra, ezáltal folyamatosan ingerli a célhalakat, mégsem kerül ki idő előtt a kapászónából.

Típus SDRS 09
hossz 9 cm
súly 12 g
vontatási mélység 0,9m – 1,2m
horog méret 6
horog szám 2
típus süllyedő, hang keltő
technika pergetés, casting
alkalmas összes fajta rablóhal horgászatára

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Védett tartalom !!
PecakunyhoPNGLOGO