Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

logo 500 500
Hívj minket

+36 30 531 9493

Fishup pupa 1,2" 10pcs 131-white/hot chartreuse

Fishup pupa 1,2" 10pcs 131-white/hot chartreuse

Ha a horgászat a szenvedélyed, akkor biztosan tudod, hogy az egyik fontos tényező a sikeres fogásban a megfelelő csali kiválasztása. Azonban, ha a FISHUP márkájú ‘Pupa 1.2″‘ termékről van szó, akkor biztos lehetsz abban, hogy a kifogott halak száma növekedni fog. A FISHUP termékek között ez a gumi

Tovább olvasom...csali különösen hatékony, és a White/Hot Chartreuse színváltozat pedig különösen vonzó azoknak a halfajoknak, amelyek szeretik az élénkebb színeket.

A Pupa 1.2″ gumicsali 10 darabos kiszerelésben érkezik, így hosszabb ideig is használhatod, anélkül, hogy újabb csalikat kellene vásárolnod. A csali mérete 1.2″, ami ideális a kisebb halfajokhoz, mint például a sügerek, balinok vagy kisebb harcsák, de a nagyobb halfajok is szívesen támadják meg. Az élénk színváltások és a finom mozgás ösztönzi a ragadozó halakat a támadásra, így könnyedén fogni fogsz velük.

Az egyik legnagyobb előnye a Pupa 1.2″ csalnak, hogy nagyon könnyű vele dolgozni. A csali anyaga nagyon rugalmas, így azonnal alkalmazkodik a vízmozgáshoz, így valósághű mozgást produkálva. A horgászok számára fontos, hogy az adott csali könnyen kezelhető legyen, és a Pupa 1.2″ csalival nem lesz problémád.

A Pupa 1.2″ csali a FISHUP minőséget képviseli. A FISHUP egy olyan márka, amely az innovációra és a minőségre összpontosít. A csalikat olyan anyagokból készítik, amelyek időjárásállóak és tartósak, így hosszú évekig használhatod őket. A FISHUP csalikat a horgászok igényeihez igazítják, így biztos lehetsz benne, hogy a csalik valóban hatékonyak.

Összességében a FISHUP márkájú ‘Pupa 1.2″‘ gumicsalegy nagyszerű választás a horgászok számára. Az élénk színek és a valósághű mozgás ösztönzi a ragadozó halakat a támadásra, így nagyobb eséllyel fogni halat. A csali könnyen kezelhető és időjárásálló, így hosszú évekig használhatod. Ha szeretnél hatékony csalikkal horgászni, akkor a FISHUP márkájú ‘Pupa 1.2″‘ gumicsalit mindenképpen érdemes kipróbálnod.

2.090 Ft
Egységár: 209 Ft /darab

Csak 1 maradt készleten

További információk

darab száma 10 darab
Cikkszám: fhl10037145 Kategória:
fishup fy 1024x1024
PecakunyhoPNGLOGO

Különleges ajánlat

Rapala AKCIÓ!

2024. augusztus 15-ig!