Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

logo 500 500
Hívj minket

+36 30 531 9493

Korda GOO jungle juice supreme

Korda GOO jungle juice supreme

A Jungle Juice Goo Supreme az édes és savanyú citrus ízek trópusi keveréke. Az illata erős, élénk, mely friss aromát kölcsönöz – emlékeztet a trópusi gyümölcslére. Az egyedülálló citrus keverék, finom színezék és rengeteg illóolaj segít abban, hogy a Jungle Juice Goo a jövő klasszikusává váljon. Ali Hamidi mindig

Tovább olvasom...is nagyon szerette a citrusfélék varázsát, és a legutóbbi Monster Carp-film forgatás során, a franciaországi The Graviers-be, a dzsungellével 60 kg-ig terjedő halakat fogott a kamerák előtt.

A Jungle Juice Goo Supreme nagyon világos, finom árnyalattal rendelkezik, drámai módon nem is változtatja meg a horog csali színét, hacsak nem fehérek – ugyanúgy, ahogyan más Goo is képes. „Supreme” változatként vékonyabb konzisztenciájú, amely lehetővé teszi, hogy beszívódjon a horogcsalik belsejébe és / vagy tökéletesen ellepje a csaliját. A vízbe kerülve a Jungle Juice Goo édes, savas, citrusos összetevőinek attraktivitása és ennek erős keveréke lassan szivárog ki.

Kiana cég kifejtette, hogy a tesztelés során a JUNGLE JUICE SUPREM egy „extrém wow faktorral” rendelkezett a halfogás terén.

6.990 Ft
Egységár: 60.783 Ft /liter

Készleten

További információk

liter száma 0,115 liter
Cikkszám: kgoo43 Kategória:
korda
PecakunyhoPNGLOGO

Különleges ajánlat

Rapala AKCIÓ!

2024. augusztus 15-ig!