Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

Hívj minket

+36 30 531 9493

Cralusso yellow shell method quick charger

Cralusso feeder programjának idei évi újdonsága a saját fejlesztésű és gyártású, egyedülálló működésű „ Yellow SHELL” névre keresztelt method kosár gyors töltő. Nevét kagyló formájú kialakításáról, kapta. Egyedülálló működésű töltőszerszám, mellyel rendkívül gyors és egyszerű az átlagosnál nagyobb méretű method kosarak töltése és ürítése. A hosszanti tengelyén történő nyitása, meggátolja az etetőanyag töltőbe ragadását.

1.190 Ft

Készleten

További információk

Cikkszám: 3353 Kategória:
168 1684581 cralusso witvis accessories cralusso clipart

Leírás

Cralusso yellow shell method quick charger

Cralusso feeder programjának idei évi újdonsága a saját fejlesztésű és gyártású, egyedülálló működésű „ Yellow SHELL” névre keresztelt method kosár gyors töltő. Nevét kagyló formájú kialakításáról, kapta. Egyedülálló működésű töltőszerszám, mellyel rendkívül gyors és egyszerű az átlagosnál nagyobb méretű method kosarak töltése és ürítése. A hosszanti tengelyén történő nyitása, meggátolja az etetőanyag töltőbe ragadását. A hagyományos töltőktől eltérően, nem kell nyomkodni, csak szétnyitjuk és leesik a kosárról a töltő, melybe soha nem tapad be az etetőanyag! Univerzális kialakításának köszönhetően, számos cég nagyobb méretű kosarához használható. Hazai fejlesztésű és gyártású termék!

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Védett tartalom !!
PecakunyhoPNGLOGO