Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

Hívj minket

+36 30 531 9493

Prologic inspire relax chair with armrests 140kg

Megérkezett az Inspire székek új generációja! A kényelem, tartósság és a praktikusság következő szintje. Bármi is legyen az igénye, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja tökéletes társát ebben a valóban szemet gyönyörködtető székkínálatban. MCP (Mimicry Camo Pattern) vízálló és teljesen légáteresztő, ugyanakkor rendkívül ellenálló és strapabíró külső szövettel rendelkezik, aminek külseje szemre való terepmintázatot kapott.

39.990 Ft

Készleten

További információk

Cikkszám: 64159 Kategória:
prologic

Leírás

Prologic inspire relax chair with armrests 140kg

Megérkezett az Inspire székek új generációja! A kényelem, tartósság és a praktikusság következő szintje. Bármi is legyen az igénye, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja tökéletes társát ebben a valóban szemet gyönyörködtető székkínálatban. MCP (Mimicry Camo Pattern) vízálló és teljesen légáteresztő, ugyanakkor rendkívül ellenálló és strapabíró külső szövettel rendelkezik, aminek külseje szemre való terepmintázatot kapott. A középső részekbe integrálva van az új Air-Tex hálós, szellőző szövetanyag. Az Air-Tex szövet drámai módon segít csökkenteni a hő felhalmozódását, miközben növeli a horgász körüli szellőzést, ezzel csökkentve a forró pontokat, izzadást, amellett, hogy optimális kényelmet és légálégáteresztést biztosít bármilyen körülmények között. A puha neoprén párnarész impulzív és ideális a fej pihentetésére, miközben a vízparton tartózkodik.

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Védett tartalom !!
PecakunyhoPNGLOGO