Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

Hívj minket

+36 30 531 9493

Flash swinger 4 szett

A Flash kollekció minőségi anyagból, magas szintű technológiával készült. Ez biztosítja a problémamentes működést és a hosszú élettartamot.


A swingert csatlakoztassuk a bottartó állvány, ás az elektromos kapásjelző közé a rajta lévő furaton keresztül. A zsinórt fűzzük be a zsinórtartó klipszbe és állítsuk be a kívánt erősséget az állítócsavarral.

20.990 Ft

Csak 1 maradt készleten

További információk

Cikkszám: 6356-400 Kategória:
59 carp academy

Leírás

Flash swinger 4 szett

A Flash kollekció minőségi anyagból, magas szintű technológiával készült. Ez biztosítja a problémamentes működést és a hosszú élettartamot.


A swingert csatlakoztassuk a bottartó állvány, ás az elektromos kapásjelző közé a rajta lévő furaton keresztül. A zsinórt fűzzük be a zsinórtartó klipszbe és állítsuk be a kívánt erősséget az állítócsavarral. Mindig úgy kell beállítani a swinger erősségét, hogy bevágáskor a zsinór ki tudjon akadni a klipszből.


A swinger beépített éjszakai fénnyel rendelkezik ezért sötétedéskor automatikusan felkapcsolódik a jelzőfény. A működéséhez szükséges elemek a csomagban!


  • Típus: Láncos
  • Kioldó: Golyós csipesz
  • Szín: Zöld+Piros+Kék+Sárga

Kipróbáltad? Ismered?

Oszd meg velünk, mit gondolsz...

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.

Amit mások mondanak

Még nincsenek hozzászólás.

×

Belépés

Regisztráció

Személyes adatait rendelésének feldolgozásához, a weboldalon keresztüli tapasztalatok támogatásához, valamint az itt leírt egyéb célokra használjuk fel. Adatkezelési tájékoztató.

Folytatás vendégként

Nincs fiókod? Regisztráció

error: Védett tartalom !!
PecakunyhoPNGLOGO