Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*

*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek: Keresd akciós termékeinket!

logo 500 500
Hívj minket

+36 30 531 9493

Stég product soluble pop up smoke ball 8-10mm sausage 20g

1.490 Ft
Egységár: 74.500 Ft /kg

Elfogyott

Stég product soluble pop up smoke ball 8-10mm sausage 20g

Jól bevált ízek, illatok, teljesen új fejlesztésű tésztából, a modern kor elvárt tulajdonságaival!


Tökéletes egyenletes oldódás, remek aroma és szín kibocsátás, ez az új Stég Product – Soluble POP-UP Smoke Ball! Nézzük hát, mit is tud az új csali

Tovább olvasom...a régebbi szériához képest!


Oldódás: a csali oldódása a vízbe érkezése után azonnal megkezdődik. Ez nem azt jelenti, hogy a hajszálelőkén, vagy a tüskén lévő csali már öt perc után nincs is, hanem azt, hogy a külső réteg el kezd felpuhulni, majd leválni a csali széléről, ami attraktívabbá, fogósabbá teszi a terméket.


Szín: a szín kibocsátást mérsékelten visszább vettük, mert a tapasztalataink azt mutatták, hogy a kevesebb néha több. Így a csalikkal már nem csak az intenzíven telepített tavakon értünk el jó eredményeket, hanem a kevesebb halsűrűséggel rendelkező tavakon is.


Illat, íz: mivel a csali sokkal gyorsabban oldódik mint az előző széria, ezáltal az illatok, attraktorok, aromák gyorsabban távoznak a termékből, ezért a halak azonnal reagálnak, gyorsabb kapást értünk el.


A POP-UP SMOKE BALL egy nagy felhajtóerejű csali ami megemeli a horgot és a csalitüskét is egyben, ezért a feederkosár felett lebeg 7-8 cm-rel. A táplálkozó halak ezt veszik fel elsőként. Olyan helyeken kifejezetten előnyös, ahol iszapréteg borítja a feneket így a csalink biztosan nem fog bemerülni az iszapba, hanem felette lebeg a gyors kapások érdekében. 8-10 mm-es, illetve 12 mm-es kiveteben kapható.

Ízek: Méz, Édes kukorica, Mangó, Banán, Fokhagyma -mandula, Kolbász, Vajsav, Eper, Ananász


  • Kiszerelés: 20 g
  • Átmérő: 8-10 mm
  • Íz: Kolbász

Elfogyott

További információk

kg száma 0,02 kg
Tömeg 20 g
Cikkszám: SP172906 Kategória:
steg logo png