Ingyenes szállítás 40.000Ft felett!*
*megfelelő feltételek teljesülése esetén

Akciós termékek! Keresd jó árasított termékeket!

logo 500 500
Hívj minket

+36 30 531 9493

Pl New green carp sack size xl pontyzsák

Pl New green carp sack size xl pontyzsák

5.990 Ft

Elfogyott

Pl New green carp sack size xl pontyzsák

TERMÉKISMERTETŐ
• Silky soft fish friendly material • Soft safe breath mesh corners • High-vis poly ball string

A horgászat az egyik legnépszerűbb hobbi a világon, és ahhoz, hogy sikeres legyél, szükséged van a megfelelő felszerelésre. A PROLOGIC CARP SACK XL 120x80CM NEW GREEN halzsák egy olyan

Tovább olvasom...termék, amelynek számos előnye van, és amely segíthet a horgászatban. Ez a zsák kifejezetten a nagyobb halak tárolására és mérésére készült, így ideális választás azoknak a horgászoknak, akik nagyobb fogásokat szeretnének elérni.

A PROLOGIC CARP SACK XL 120x80CM NEW GREEN halzsák egy extra nagy méretű zsák, amely 120 cm hosszú és 80 cm széles. Ez azt jelenti, hogy ebben a zsákban számos nagyobb hal elfér, ami különösen fontos, ha nagyobb fogásokat szeretnél elérni. A zsák erős és tartós anyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít. A zöld színű kialakítás pedig nemcsak vonzó, de a természetben is kevésbé feltűnő.

Ez a PROLOGIC halzsák egy olyan termék, amely megkönnyíti a halak mérését és tárolását. A zsák alsó részén egy mérőskála található, amely lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározd a halak méretét. Ez különösen fontos akkor, amikor a horgászat versenyre vagy pontversenyre épül.

A PROLOGIC CARP SACK XL 120x80CM NEW GREEN halzsák előnye, hogy a halakat biztonságosan és kényelmesen lehet tárolni. A zsákba helyezett halak biztonságban vannak a ragadozóktól és más veszélyektől. A zsák jól szellőzik, így a halak nem szenvednek oxigénhiánytól, ami nagyon fontos, ha a halakat hosszabb ideig kell tárolni.

Ez a PROLOGIC halzsák a horgászok számára fontos előnyöket kínál. A nagyobb méretű zsák lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat tároljunk, a mérőskála pedig pontosabbá teszi a méret meghatározását. A zsák erős és tartós anyagból készült, így hosszú élettartama van. A zöld színű kialakítás pedig vonzó és kevésbé feltűnő a természetben.

A PROLOGIC CARP SACK XL 120x80CM NEW GREEN halzsák egy olyan termék, amelyet érdemes fontolóra venni, ha szeretnél nagyobb fogásokat elérni. Ez a zsák megkönnyíti a halak mérését és tárolását, és biztonságosan és kényelmesen lehet benne tárolni a halakat. Ha olyan halzsákot keresel, amely megfelelő méretű, erős és tartós, valamint kényelmes és biztonságos, akkor a PROLOGIC CARP SACK XL 120x80CM NEW GREEN halzsák az ideális választás.

Elfogyott

További információk

Cikkszám: 42522 Kategória:
prologic

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

PecakunyhoPNGLOGO