Nash Siren R3+ Presentation Set 2 Rod

135.990 Ft

Nash Siren R3+ Presentation Set 2 Rod

Az R3+ ugyanazzal az ikonikus azonal felismerhető stílussal rendelkezik mint az úttörő R3 jelzők de most még több fejlett tulajdonsággal.

A nyomógombbal variálható LED funkció lehetővé teszi a jelzők személyre szabását és azok megváltoztatását azonal az innovatív Nash LED-kimenet és MMCX csatlakozó által megvilágított lenyűgöző Siren Night Glo Bobbin-ok és Swing Arm-ok teszik teljessé az abszolút vizuális kapásjelzést.

Kombinálva a kiritikusok által is elismert Siren sebességérzékeléssel ami kiszűri a fals jelzéseket a szél sodrás vagy sodródó növényzet miatt egy less egy teljes csomag amely összefűzi a teljesítményt a praktikummal.

Az R3+ vevők pontosan visszaadják az R3+ fejek jelzéseit 400m- ig tesztelve megbízhatóságukat alátámasztva amikor a domborzati viszonyok vagy a környezeti akadályok csökkentenék a belső kommunikációs egységek teljesítményét.

Az R3+ jelzők és vevők elérhetők külön-külön vagy 2 3 vagy 4 botos a vevőt is tartalmazó szettek formájában. Minden Siren szériás jelző és vevő amelyet regisztrál a Nash-nél élvezi a 2 év feltételektől mentes garancia előnyét.

REGISZTRÁLJA SIREN R3+ JELZŐJÉT/VEVŐJÉT ÉS HOSSZABBÍTSA MEG A GARANCIÁT 24 HÓNAPRA

REGISZTRÁLJA ITT

Elfogyott

Cikkszám: t2992 Kategória:
nash

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Árfigyelő