Korda basix hair rigs wide gape 4 25lb

1.690 Ft
Egységár: 845 Ft /darab

Elfogyott

Korda basix hair rigs wide gape 4 25lb

A BASIX Ready Tied Hair Rig-ek készen állnak a használatra, egyenesen a csomagból, mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáad vagy egy csalit vagy waftert, és máris mehet! Ezeket a szerelékeket camo zöld színű BASIX bevonatú előke anyaggal kötik meg, a BASIX Wide Gape horoggal egy kis

Tovább olvasom...lehámozott résszel a mozgás lehetővé tétele érdekében, ami növeli az akadási potenciált. A hajszál egy szilikondarabbal van rögzítve, ezzel segít megelőzni a gubancokat, itt a hajszál hosszát optimalizálták a horogcsalik méretéhez, amely megfelel a kiválasztott horog méretének.

A 8-as méretet 12 mm-es horogcsalikhoz tervezték, a 6-os méretet egy 15 mm-es, a 4-es méretet egy 18 mm-es horoghoz.

Minden szerelékhez több Hair stopper és különféle méretű Extenda stopper tartozik, amelyek lehetővé teszik a hajszál hosszának megváltoztatását, és különböző méretű csalik használatát azokhoz, amelyekhez a szereléket tervezték. A BASIX Hair Rig másik végén van egy hurok és egy BASIX Anti Tangle Sleeve, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen fel lehessen erősíteni a BASIX Lead Clip Leader-hez vagy a BASIX Lead Clip Action Pack szetthez (amely tartalmazza a QC forgócsapokat is).

2 db-os kiszerelésben kapható – 4, 6 és 8-as méretű horogokkal, szakállas vagy szakáll nélküli.

Elfogyott

További információk

darab száma 2 darab
Cikkszám: kbx014 Kategória:
korda

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.