Haldorádó QC Method Feeder kosár szett

3.490 Ft
Egységár: 29 Ft /g

Haldorádó QC Method Feeder kosár szett

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a method horgászat meghódította Európát, és a feederes pontyhorgászok már szinte be sem dobnak másfajta kosárral. Ennek oka, hogy ez a módszer zseniálisan hatékony, és mindemellett nagyon egyszerűen kivitelezhető.
Ennek a technikának az egyik legújabb eszköze a HALDORÁDÓ QC Method Feeder. A kosár bordáinak elhelyezkedése lehetővé teszi az etetőanyaggal és micro pellettel történő használatot is. Természetesen a bordák kialakításánál az is fontos szempont volt, hogy a töltetbe visszatett horog még véletlenül se akadhasson bele azokba, éppen ezért a kosár első felén nem található borda, így mindenképp oda célszerű helyezni a felcsalizott horgot! A kosár ólommentes anyagból készült!
A kosár végében található egy gumis gyorskapocs is, mely belecsúszik a vezetőszárba, így félfix-é teszi a végszereléket. A kosarat felülről egy gumikúp zárja le.
A QC elnevezés utal arra, hogy a HALDORÁDÓ Method Feeder „quick change” kialakítású, tehát a vezetőszárról le lehet húzni a kosár testét, így levehetővé válik a zsinórról. Ennek akkor van jelentősége, ha a feltámadó szél miatt nehezebb kosárra szeretnénk cserélni a meglévőt. A QC rendszernek köszönhetően ezt a végszerelék megbontása nélkül is megtehetjük!
A kosár kompatibilis a HALDORÁDÓ Quick Change Elastic System és QC Arrow Method Feeder termékekkel!
A szett tartalma:
– 1 db QC Method Feeder 30 grammos kosár
– 1 db QC Method Feeder 40 grammos kosár
– 1 db QC Method Feeder 50 grammos kosár
– 1 db gumis töltőszerszám

Méret
30, 40, 50 g

Elfogyott

Cikkszám: hd30673 Kategória:
haldorado

További információk

Tömeg 120 g

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Árfigyelő